tiistai 25. syyskuuta 2012

Omppuhillo

Minä olen nyt toden teolla innostunut kokeilemaan erilaisia perinteisiä syysjuttuja. Tänään tein äidiltä saaduista omenoista hilloa. Ne olivat oikein hyviä myös sellaisenaan syötynä, eivätkä yhtään sellaisia happamia, mitä kotimaiset omput joskus on. Keitin noin 2 litraa omenalohkoja 1/2 pakettia hillomarmeladisokeria vartin verran liedellä. Lopuksi maustoin hillon parilla teelusikallisella vanilijasokeria ja purkitin sen.


-Nna-

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä hilloa! Harmi, kun meillä ei ole omenoita, mistä tehdä.

    VastaaPoista
  2. Minä innostuin siitä yhdestä pienestä aikaan saamastani omenahillopurkista niin valtavasti, että hain Prismasta tänään lisää omppuja. Olkoonkin ostettuja, niin kuitenkin kotimaisia, joten lienee aika tehdä lisää hilloa. Saas nähdä kuin naisen käy vai saatteko kaikki kaverit omppuhilloa joululahjaksi :D

    VastaaPoista